Ons advies voor uw interieur

We houden van een interieur met een ziel en uitstraling, een ruimte die gezelligheid en warmte uitstraalt, modern of klassiek, een plaats waar men zich thuis voelt. Daarom is een goede balans tussen indeling, kleur, licht en materiaalkeuze zeer belangrijk.

Graag denken wij met u mee om uw droom te realiseren en ontvangt steeds een persoonlijk advies op maat. 

Hoe kan u advies vragen?

 

ADVIES 1: ONLINE INTERIEURADVIES

Past uw interieur niet echt bij u? Mist uw interieur een correcte inrichting of kleur? U komt er niet aan toe of u heeft geen tijd om hier verandering aan te brengen, dan is online interieuradvies misschien iets voor u!

Stuur max. 5 foto's van uw interieur en maak een duidelijke omschrijving wat het probleem is of wat u wenst te creëren.  Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons uw interieuradvies.

Kostprijs: 75,00 € incl. BTW 21% voor 1 online advies*

*Creasfeer mag het online interieuradvies van uw vraag gebruiken als referentie
 

 

ADVIES 2: INTERIEURADVIES / INTERIEURARCHITECTUUR

Wij creëren graag een interieur waar u zich thuis voelt. Wij benaderen elk project en ruimte als een unieke situatie.

Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen van uw interieur.  Ook kan u enkele sfeerfoto's meebrengen, die u aanspreken.  Tijdens het kennismakend gesprek maken wij een inventaris van wat u verwacht van uw interieur met de noden en behoeften van uw gezinssituatie.

Dit resulteert in een voorontwerp met organigram met aanduiding van de plaatsen van de kamers en materiaalgebruik. Na overleg met u komen wij tot een definitief plan met uitvoeringstekeningen.

 

 

ADVIES 3: VERKOOPSTYLING

Wenst u uw huis te verkopen, denk dan eens aan verkoopstyling. Mits enkele kleine aanpassingen maken wij uw woning aantrekkelijker voor uw potentiële kopers.  Op een eenvoudige manier kunnen wij uw woning groter, lichter en ruimer laten lijken.

 

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK