Alle renovatieprojecten

Electriciteitswerken, centrale verwarming, gasinstallaties, sanitaire installaties, kleine en middelgrote pleisterwerken, gipskarton plafonds en wanden, isolatie en ventilatie, schilderwerken met airless spuittechniek, betegeling van keuken, wasplaats en badkamers

 

UPDATE INSTALLATIE

Is uw technische installatie zoals elektriciteit, centrale verwarming, gas- en waterleidingen niet in orde of up to date? Kies dan voor een update van uw installatie.  Wij brengen de tekortkomingen, fouten en mankementen in kaart van uw installatie. U ontvangt van ons een overzicht en een mogelijke oplossingen voor uw installaties.

 

ONDERHOUD INSTALLATIES

Als u verwarmt met aardgas, is een tweejaarlijks onderhoud verplicht. G1 (stooktoestel aangesloten op een schoorsteen of rookgasafvoerkanaal, waarbij de verbrandingslucht ontnomen wordt uit het stooklokaal), G2 (stooktoestel waarvan de verbrandingskamer gesloten is ten opzichte van het stooklokaal en waarbij de leidingen voor de aanvoer van de verbrandingslucht en de afvoer van de rookgassen en het eindstuk een geheel met het toestel vormen) Direct na de controle ontvangt u van ons een reinigings- en verbrandingsattest dat u een duidelijk overzicht biedt van eventueel vastgestelde problemen en het rendement van uw toestel. Deze attesten zijn voor u het bewijs dat u het wettelijk verplichte onderhoud hebt laten uitvoeren.

 

HERSTELLING INSTALLATIE

Heeft u een defect ? Neem vrijblijvend contact met ons!