Kantoorruimte inrichten
van a tot z

De juiste lichtinval, kleur op de muren, keuze van de vloeren, plaats waar de meubelen moeten komen … een kantoorruimte (her)inrichten is een moeilijke puzzel. Alle stukjes moeten perfect passen om de fijne werkplek te creëren die je voor ogen hebt. Gelukkig zijn wij goed in puzzelen. Of in elk geval in kantoorarchitectuur.

Heb je echt geen idee welke richting je wilt uitgaan met je kantoor? Dan steken we de hoofden bij elkaar en krijg je drie voorstellen met een verschillende look-and-feel en in diverse prijsklassen. Check zeker ook even onze inspiratieboxen. Wie weet krijg je wel een briljante ingeving?

Plan van aanpak

  1. Werkplekonderzoek

We bekijken de volledige ruimte en overlopen alle mogelijkheden. Aan de hand van een vragenlijst brengen we jouw bedrijf in kaart.

  1. 3D-tekening

Eerst maken we een voorontwerp op basis van het grondplan en onze bevindingen van het werkplekonderzoek. Na goedkeuring gieten we het ontwerp in een 3D-tekening. Zo weet je precies hoe je toekomstige werkplek eruit zal zien.

  1. Offerte + orderbevestiging

Nu we de omvang van het project kennen, maken we een passende offerte. Na goedkeuring plannen we de werken in.

  1. Start werken

Ervaren vakmensen voeren de werken uit. Jouw aanspreekpunt blijft wel Creasfeer. Samen met jou overlopen we de planning en houden we je op de hoogte van de vorderingen.

  1. Einde werken

Alles staat op zijn plaats en alle meubelen zijn gemonteerd: de werken zijn klaar. We zorgen dat er geen vuiltje aan de lucht meer is, of op de grond. Jouw nieuwe kantoor is instapklaar.

En daarna

We werken alleen met kwalitatief ergonomisch kantoormeubilair, geleverd door onze partner De Buroinrichter.
Uiteraard stellen we die meubelen af op de gebruiker en zorgen we voor een woordje uitleg.

Heb je nadien nog vragen of bemerkingen? Dan zoeken we meteen naar een gepaste oplossing.
Bovendien hebben we ook altijd de meest courante wisselstukken voor je kantoormeubelen op voorraad.

Materiaal hergebruiken voor inrichting kantoorruimte

Heb je een bestaande kantoorruimte dat we onder handen mogen nemen? Onze interieurarchitecte vindt het een uitdaging om bestaand materiaal een nieuw leven te geven.

Wat we niet kunnen gebruiken, nemen we mee voor recyclage. Zo dragen ook wij ons duurzame steentje bij.

Loading...