Interieurarchitect geeft
je kantoor vorm

Wat betekent een fijne werkomgeving voor jou en je medewerkers? Heb je nood aan aparte bureaus of ga je voor een open werkruimte? Kies je voor modern comfort of wil je een creatieve sfeer uitstralen? Een kantoor inrichten is meer dan meubelen op de juiste plaats zetten. Een bepaalde kleur of een specifiek detail geeft een ruimte net dat extra cachet.

Ergonomische werkomgeving

Elk lichaam is anders, logisch dat we niet allemaal even lekker zitten op dezelfde bureaustoel. Want een fijne werkplek betekent ook dat je geen klachten hebt na een dagje aan je bureau. Daarom werken we alleen met de duurzame, ergonomische kantoormeubelen van onze partner De Buroinrichter.

 

Totaalproject

Een bestaand kantoor herinrichten of een kale ruimte omtoveren tot de perfecte werkplek. Van de vloer, het plafond tot de bijhorende planten. Samen overlopen we jouw wensen en noden. Daarna regelen we alles van a tot z. Hoe wat dat aanpakken?
Dat ontdek je hier.

 

Inspiratieboxen

Wil je graag wat inspiratie opdoen? In onze inspiratieboxen vind je enkele interieurs met telkens een verschillende look-and-feel.
Laat de ideeën maar borrelen.

 

Loading...