Jouw kantoorwerkplek ingericht van a tot z

by | 21 January 2022

Binnenkort hervat het gewone leven weer. En hoeveel tijd spenderen jij en je medewerkers dan opnieuw op kantoor? Vaak meer dan thuis, lijkt wel. Jij en je team verdienen dus een aangename werkplek waar jullie elke dag met veel zin naartoe trekken.

Je hebt vast al enkele kantoorinrichtingen gezien die jou wel bevallen. Maar hoe creëer je zo’n plek voor jezelf? Simpel. Helemaal niet. Wij richten jouw werkplek in.

Van de vloeren tot de ramen. Van de gezellige zithoek tot de hypermoderne vergaderzaal. Van de plinten tot de planten. Onze interieurarchitect onderzoekt en ontwerpt, onze vakmensen voeren uit.

Onderzoek, ontwerp en offerte

Eerst vindt er een werkplekonderzoek plaats, waarbij we de kantoorruimte onder de loep nemen: is het een bestaande werkplek? Of beginnen we vanaf nul? Hoeveel mensen werken er? Wil je aparte kantoren, een landscape of een combinatie? Met vaste of flexibele plekken? Hoe is de lichtinval? Welke stijl past er bij jouw merk? Kortom, we bekijken alle mogelijkheden en toetsen die af aan je noden en wensen.

Onze interieurarchitecte giet haar creatieve ideeën in een voorontwerp op basis van het grondplan en de resultaten van het werkplekonderzoek. Na het nodige schaafwerk presenteren we jou het finale ontwerp: een levensechte 3D-tekening – jouw eerste glimp van je nieuwe kantoor.

Nu het volledige ontwerp op punt staat, hebben we de nodige info om een correcte offerte op te maken.

Starten maar!

Zo, het creatieve luik is al achter de rug. Je weet precies hoe je kantoor er binnenkort uit gaat zien. Nu is het aan onze vakmannen om de boel flink onder handen te nemen. Allemaal ervaren stielmannen waarmee we al jaren samenwerken.

We bespreken de planning met jou. Tijdens het hele proces blijft Creasfeer jouw aanspreekpunt. Uiteraard volgen we alles op de voet op en controleren we of alles correct verloopt.

Bij een kantoor horen natuurlijk ook kantoormeubelen. En daarvoor rekenen we op onze partner De Buroinrichter – specialist in kwalitatief ergonomisch kantoormeubilair. Onze monteurs komen de meubelen bij jou opstellen. Wij passen ze daarna aan de gebruiker aan en geven er graag een woordje uitleg bij.

Klaar voor optimaal werkgenot?

Het is zover: je nieuwe kantoor blinkt van onder tot boven, alles staat op zijn plaats en de meubels zijn gemonteerd. Eindelijk een werkplek volledig ingericht zoals je voor ogen had.

Heb je nadien nog vragen of bemerkingen? Dan zoeken we meteen naar een gepaste oplossing. Bovendien hebben we ook altijd de meest courante wisselstukken voor je kantoormeubelen op voorraad.

Benieuwd hoe Creasfeer jouw kantoorruimte omvormt tot een aangename plek waar het fijn werken is? Onze interieurarchitecte staat te popelen om haar ideeën met jou te delen.

Jouw werkplek ingericht in 1-2-3

Heb je echt geen idee hoe je jouw werkplek wilt laten inrichten? Dan stellen we je drie ontwerpen voor, elk in een andere stijl en prijsklasse. Allemaal gemaakt op jouw maat. Wedden dat je keuze nu wel snel gemaakt is? Speciaal voor jou stelden we al enkele inspiratieboxen samen. Boordevol, jawel, inspirerende ideeën. Laat je verrassen.

Loading...